Cesar Tripel
Het idee

Er was eens een man met een droom: ooit een eigen bier brouwen. Op enkele bescheiden pogingen na, bleef het bij een droom. Tot hij op een dag zijn droom deelde met een begenadigd tekenaar. Die vertelde dat een figuur in zijn strips ook van plan was een bier te brouwen. De fantasie sloeg op hol. Het idee werd gedeeld met de broer en een beste vriend. Het enthousiasme sloeg over en een nieuwe basis was gelegd. De zoektocht naar een volwaardig bier met het juiste imago en perfecte smaak kon beginnen.

Het duurde niet lang voor Cesar geboren werd. De tekenaar, de brouwer, the "makers of", iedereen stond achter het project en ja, zelfs U, kan de droom nu meebeleven door te proeven van dit overheerlijke bier.

Geniet, maar drink met mate!

Voor de verzamelaars

Cesar, vader van Urbanus uit de gelijknamige strips, is een geesteskind van Willy Linthout en de legendarische Vlaamse komiek, Urbanus.

Cesar Tripel wil ook iets betekenen voor de verzamelaars, jong en oud. Daarom werd naast het fantastische bier ook aandacht geschonken aan enkele andere figuren uit de populaire strip: naast Cesar worden ook "Eufrazie", "Juffrouw Pussy", "Nabuko Donosor", en"Amedé", "Nonkel Filemon" en "Urbanus" zelf opgevoerd op 6 verschillende kroonkurken en evenveel bierviltjes.

Ook de bierbak werd gepersonaliseerd met het Cesar-logo, met daarenboven een crate-cover die als "open" en "gesloten"-bordje kan gebruikt worden (de crate-cover is vooralsnog niet gemaakt).

De fans van de strip worden dus ook op hun wenken bediend!

Voila!
(Bron: http://www.cesardrinks.be)