Comedy for life (met Urbanus)

In een vierdelige reeks toont Bart De Pauw hoe vijf bv's klaargestoomd worden tot echte stand-upcomedians. Zullen zij het Antwerpse Zuiderhuis aan het lachen krijgen?

Regisseur Jan Verheyen, weervrouw Sabine Hagedoren, minister Vincent Van Quickenborne, Eén-presentatrice Saartje Vandendriessche en politiek journalist Yves Desmet zullen zich zijn de stand-upcomedians met dienst. Voor de Music for Life-actie van Studio Brussel om precies te zijn, die zich dit jaar inzet voor aidswezen in zuidelijk Afrika.

En ze staan er niet alleen voor, want elke van de vijf would be-comedians wordt gecoacht door een rasechte vakmens. Een vakmens zoals Wim Helsen, of Urbanus, (pdw), Sven Eeckman of Nigel Williams. Allerslimste mens-jurylid Philippe Geubels zal erop toezien dat alles vlekkeloos verloopt. Komen verder ook een handje toesteken: Laatste show-protestzangeres Liesje Lefever, Hugo Matthyssen, Gunther Lamoot, Chris "Firmin" Vandendurpel, Henk Rijckaert, Geert Hoste... en een special guest.

De zaalshow vindt plaats op woensdag 22 december in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren kan op www.zuiderpershuis.be

Comedy for life, van maandag 20 tot donderdag 23 december na Het journaal laat op één.

Meer info via:
http://www.een.be
(20 December 2010)