Vanaf nu te koop:
- Urbanusstrip 139. Ghostprutsers Gaan Verder
- Zeppe & Zikki-DVD (incl. videoclip Zeppe & Zikki-song)
- Kzoom Vakantie DVD-Box (met twee Urbanus Vertelt-filmpjes)


Urbanusstrip 139. Ghostprutsers Gaan Verder' is nu overal verkrijgbaar

Cesar zit nog steeds vast in de klauwen van Pif de Zwif. Amedee zit nog altijd vast in een pot confituur en Nabuko Donosor zit niet langer vast aan zijn achterwerk. De Ghostprutsers hebben bovendien hun handen vol met het verjagen van ingebeelde spoken terwijl Tollembeek geplaagd wordt door een niet zo ingebeelde seriemoordenaar. En laat die nu toevallig op Cesar lijken…
Meer info via de fansite:
http://www.urbanus.be/stripheld/gewone/139.htm


Zeppe & Zikki-DVD in de winkels

Naast de eerste dertig aflevering van Zeppe & Zikki ook de videoclip van 'De Zeppe & Zikki'-song (door Regi en Urbanus) op deze DVD.
Meer info via de fansite:
http://www.urbanus.be/urbanus/urbanus/dvd/zeppeenzikki.htm


Kzoom Vakantie DVD-Box verkrijgbaar

vtmKzoom zorgt voor een spetterende vakantie! Geniet op elk moment van de dag van jouw favoriete programma’s. Kabouter Plop, Zeppe & Zikki, Calimero, Pippi Langkous en nog vele andere leuke tv-figuren zijn verzameld op een unieke vakantie dvd box. Meer dan 4 uur kijkplezier voor jong en oud en handige vakantietips van Arne & Joyce. vtmKzoom zorgt voor een geweldige zomer!
Op deze DVD's twee 'Urbanus Vertelt'-filmpjes, nl. van Plankgas en Plastronneke 'Gratis Pizza' en van Mieleke Melleke Mol 'Cool, Niet Cool'.
Meer info via de fansite:
http://www.urbanus.be/urbanus/urbanus/dvd/kzoom.htm
(14 Juli 2010)