De Hemelse Honderd - De Rode Loper - Oktober 2005


Programma : De Rode Loper
Onderwerp : De Hemelse Honderd
De mooiste vrouw ter wereld is een Vlaamse. Dat vinden althans de lezers van het mannenblad Ché. Zij zetten ex-Miss België Véronique De Kock (28) aan top van De Hemelse Honderd. Urb en Boss mochten de winnares het eerste exemplaar van het maandblad overhandigen.

Het is niet de eerste keer dat de Ché-lezers hun chauvinistische inborst tonen. Vorig jaar kreeg Ellen Petri, de Miss België van 2004, al de prestigieuze titel van mooiste vrouw ter wereld. In De Hemelse Honderd van dit jaar is een vierde van de dames van Belgische afkomst, een primeur. Vijfentwintig sexy landgenotes bevolken de lijst, negen staan in de top-twintig.

Véronique De Kock laat in de ranglijst (in volgorde) Ellen Petri, het Tsjechische fotomodel Petra Nemcova, actrice Jessica Alba (bekend van onder meer 'Sin City') en Joyce Van Nimmen, de babe die bekend werd door het televisieprogramma 'Ciao Bella!', achter zich.

De vorige winnaressen van De Hemelse Honderd waren, naast Ellen Petri (2004), Jennifer Lopez (2000, 2001 en 2002) en Beyoncé Knowles (2003).