Goedele Liekens Kussen?

Mag Ik U Kussen? - Mei 2009


Programma : Mag Ik U Kussen?
Onderwerp : Mag Urbanus, Goedele Liekens kussen? That's the question.
Geestige panelshow waarin drie mannelijke panelleden strijden om het hart van één topvrouw. De mannen zijn geboren womanizers: knap, intelligent, charmant en vooral niet op hun mond gevallen. Twee van hen zijn vaste panelleden, de andere is een gelegenheidsrivaal.
De mannen zijn deze keer tv-presentator Tom Waes, acteur en tv-presentator Peter Van den Begin en veteraan van vele fronten Urbanus. Tom Waes vond bij een vorige doortocht met sprekend gemak de weg naar de lippen van Evy Gruyaert en Peter Van den Begin draaide in no time Natalia rond zijn vinger, maar maandag krijgen ze zware concurrentie van Urbanus, op zijn 59ste nog altijd een vrouwenmagneet. En Urbanus begint ook met een kleine voorsprong, want de gelegenheidsdame is een oude vriendin...
Goedele Liekens is al decennia lang de oppervrouw van Vlaanderen en sinds vorig jaar ook uiterst succesvol in maandbladvorm. Goedele is in vele opzichten de gedroomde vrouw: ze kan zich naar eigen zeggen volledig verliezen in verliefdheid en houdt ervan om toegewijd voor een man te zorgen. Maar als het op kussen aankomt, is ze onineembare vesting. Goedele vindt kussen de meest exclusieve relationele aangelegenheid. "Ik heb liever dat mijn partner een snelle wip heeft met een prostituee, dan dat hij een andere vrouw op de mond kust." Een vreemde man op de mond kussen, dat doet ook Goedele dus niet zomaar.
En toch mogen onze drie heren het proberen... Goedele laat zich voor één keer extrarelationeel op de mond kussen!

Deze montage hebben we op YouTube gevonden en is niet de volledige uitzending.