Star Special - Koko Flanel

Star Special - Februari 1990


Programma : Star Special
Onderwerp : Star was een filmprogramma met Roland Lommé op VTM. In februari 1990 was er een special over Koko Flanel, dat die maand in première ging. Naast een heleboel scènes ook interviews met Stijn Coninx en uiteraard Urbanus.


Deel 2/6: scène met Germaine (Willeke Van Ammelrooy) en Urbanus als Placide (Koko Flanel) en aanvullend een interview met regisseur Stijn Coninx.


Deel 3/6: scène met Germaine (Willeke Van Ammelrooy), Sarah (Bea van der Maat) en Urbanus als Placide (Koko Flanel), aanvullend een interview met Urbanus.


Deel 4/6: dit deel begint met het einde van het vorige interview. Nadien een scène met Jean-Claude (Koen Crucke), Sarah (Bea van der Maat) en Urbanus als Placide (Koko Flanel). Aanvullend een interview met Urbanus.


Deel 5/6: scène met Alex Confex (Mandus Devos), Germaine (Willeke Van Ammelrooy), Jean-Claude (Koen Crucke), Sarah (Bea van der Maat) en Urbanus als Placide (Koko Flanel). Aanvullend een interview met Urbanus.


Deel 6/6: scène met Sarah (Bea van der Maat) en Urbanus als Placide (Koko Flanel). Afsluitend een interview met Urbanus.