Beste,

Woestijnvis maakt ‘Voor Eens & Voor Altijd’ voor Canvas met Tom Lenaerts en Michiel Devlieger.
We nodigen u graag uit om onze laatste opname bij te wonen nu donderdag 30/04. Uitzending van 1 mei.

Wat kunnen we u beloven?

Het wordt een humoristische talkshow waarin Tom en Michiel het leven voor ieder van ons weer een pak eenvoudiger maken. In “Voor Eens & Voor Altijd” maken zij voor eens en voor altijd komaf met heersende maatschappelijke vooroordelen en met de hardnekkigste vooroordelen over hun gasten.

Zij ontvingen wekelijks twee prominenten op Canvas. Ze laten hen aan het woord over de meningen en vooroordelen die over hen bestaan om te onderzoeken welke kloppen en welke niet.
Deze week zijn hun gasten Kardinaal Danneels en Urbanus.

Is Bert Anciaux toerekeningsvatbaar? Is er te weinig Vlaamse muziek op de radio? Is Groen! nog nodig? Mist Yves Leterme natuurlijk leiderschap? Schrijven de beste pennen voor De Morgen? Is Freya Van den Bossche klaar voor een comeback? Dient Bart De Wever de Vlaamse zaak? Is veldrijden topsport? Is Caroline Gennez een SP.A-babe? Wordt Tom Barman verkeerd begrepen? Kan Jeff Hoeyberghs zelf een dokter gebruiken?

De opname start om 16u30 stipt, dus we verwachten jullie om 16u.
De opname is in Studio 4, Tollaan 93, 1932 Sint-Stevens-Woluwe.

Indien jullie geďnteresseerd zijn moet je gewoon een mailtje sturen naar mij ( yannick.roman@woestijnvis.be ) met het aantal personen.

Vriendelijke groeten,
Yannick Roman
(29 April 2009)